- Zaal -

Zaal de Sleutel

Op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een bruiloft, zakelijk seminar, jubileum, personeelsfeest, koffietafel of een andere gelegenheid die vraagt om iets extra’s? Onze mogelijkheden kennen bijna geen grenzen, we kunnen alles bespreken! Om jouw evenement helemaal tot in de puntjes te verzorgen, hebben we het liefst persoonlijk contact.

Contact

- Catering -

Catering op locatie

Liever een evenement verzorgd bij je thuis of op een zelf gekozen locatie? Ook hierin is bijna alles mogelijk! Wij creëren samen met jou een op maat gemaakt evenement op welke locatie dan ook. Dit kan met ons eigen team van Bistro de Sleutel zijn of we kunnen dit verzorgen door het concept van Chef Joost Saris en Jan Sobecki (Tribeca): Saris&Sobecki Guerrilla Cuisine. We bespreken graag samen alle mogelijkheden.

Contact

- Ervaar samen -

Maak een herinnering

- Catering -

Evenementenorganisatie

Hulp nodig bij de productie of organisatie van een evenement? Of wil je alles uit handen geven en ons jouw hele evenement laten organiseren? Van uitnodiging tot personeel, en van getapt biertje tot artiest. Dan zijn wij de partij met ruime ervaring die dit voor jou kunnen regelen!

Contact

- Cateringboek -

Nieuwsgierig?

Zelf aan de rekentafel? Of organiseer je een evenement voor een relatie? Vraag naar ons cateringboek met daarin impressies, prijzen en hele hoop uitleg.

Vraag naar ons foodbook